Rychle, kompletně, výstižně.
To jsou aktuality VERA.

Zpět

Udělejte, co lidé ocení: Senioři v Jirkově si zazpívali s cimbálovkou

Městský ústav sociálních služeb v Jirkově patří mezi velké lokální organizace a poskytuje zhruba 250 lidem pobytové, terénní i ambulantní služby. Zaměstnanci se současně snaží v maximální možné míře zpříjemnit program lidem, kteří jsou v ústavu trvale. To bylo i naším cílem!

Společně s organizací jsme tak pro klienty, zejména seniory, připravili vystoupení cimbálové muziky Dušana Kotlára, po kterém toužili. Všichni účastníci byli nadšeni, zpívali, personál v závěru vystřihl i taneční vystoupení. 

Aby zábava neskončila ani po našem odjezdu, předali jsme ředitelce Mgr. Evě Šulcové televizor, který bude umístěn ve společenské místnosti. Všechny přítomné také pozdravila starostka Jirkova, Mgr. Darina Kováčová.

V rámci projektu Udělejte, co lidé ocení! jsme navštívili již osm organizací. Která bude tou další? To již brzy uvidíte. O celé akci si také můžete přečíst v prosincovém vydání časopisu Moderní obec, který je mediálním partnerem.

 

  

Zleva: zábavné odpoledne v Jirkově; starostka Jirkova Darina Kováčová s cimbálovou muzikou Dušana Kotlára; ředitelka ústavu Eva Šulcová při předání televizoru s Miroslavem Bublíkem, zástupcem společnosti VERA