Rychle, kompletně, výstižně.
To jsou aktuality VERA.

Zpět

Udělejte, co lidé ocení: V Luhačovicích oslavili Den seniorů

V rámci projektu „Udělejte, co lidé ocení!" jsme podpořili akci pro seniory z Luhačovic. Na středeční odpoledne pro ně město připravilo setkání nabité bohatým programem, na kterém si mohli jak popovídat, tak poslechnout hudbu svého mládí.

Den pro seniory z Luhačovic" je určen především pro obyvatele tamního domova a zároveň i ostatní seniory. Ti, kteří však místní nejsou, musí vyčkat, jestli před zahájením zůstane volné místečko. Letošní program v Městském domě kultury Elektra otevřelo vystoupení dětí z mateřské školy, po kterém následovalo úvodní slovo nového starosty Ing. Mariana Ležáka, místostarosty Ing. Jiřího Šůstka a obchodního zástupce společnosti VERA Ing. Ludvíka Dvořáka.

 

  

Zleva: vystoupení MŠ Luhačovice, přehlídka klobouků, taneční vystoupení Crazy Floppers

 

Spolek aktivních seniorů spolu s Okrašlovacím spolkem Calma uspořádal unikátní přehlídku klobouků. Velmi originální bylo taneční vystoupení části spolku zvaného Crazy Flappers, které využívalo tematiky tenisu 20. a 30. let. Spolek zahrádkářů také ocenil majitele nejkrásnějších předzahrádek a balkónů.

Naše společnost finančně podpořila nejen samotnou akci, ale věnovala i dárkové balíčky do tomboly, na kterou se všichni přítomní velmi těšili. Díky všem sponzorům byla tombola bohatá a ceny získaly desítky seniorů.

 

  

Zleva: tombola a její losování starostou, cenu předával místostarosta, kapela Jazzzubs

 

Do večerních hodin hrála kapela Jazzzubs ze Zlína a všichni přítomní si tak užívali společné chvíle a domů odcházeli plni zážitků a pozitivních emocí.